Wednesday, March 15, 2006

Myterna faller...

Nu är vi nästan över en natt en nation av antisemiter med sjuka kor och farliga fåglar, i ett land där vintern aldrig tar slut och där det enda som är värt att fira är en eller annan lyckad avvisning av någon stackars asiat. Det går för fort utför, en mer utdragen portionering vore att föredra.

Monday, March 13, 2006

the inside

You have a chicken, it has an outside and an inside. You take away the inside and you have the outside left. You take away the outside and you get the chicken's soul.

En penna

Jag hittade en penna idag, en blyertspenna, LYRAN, HB, den var fortfarande nästan 20 cm lång, väldigt naggad i ena ändan men i övrigt helt bra. Jag tog upp den. Jag vet att det finns barn i Afrika som inte kan gå i skolan, inte för att de måste arbeta eller är förtryckta på nåt sätt utan för att de är för fattiga för att ens äga en penna. På något sätt vet jag också att jag inte kommer att använda pennan jag hittade, för jag har säkert ett 50-tal bättre pennor, och jag kommer inte heller att skicka den till Afrika, men jag behöll den ändå i min väska.

Thursday, March 09, 2006

Integrering .01

Integrering är inte till för 'invandrare'. Det varken berör eller hjälper dem ('invandrare' är förresten en icke-term, det finns inget sånt folkslag eller nationalitet, och för övrigt vill 'invandrarna' bara vara sig själva) - integrering är till för att integrera svenskar med det faktm att Sverige inte längre är som man hade tänkt sig och helst vill att det ska vara.